Een nieuwe ontmoetingsplaats voor de Borsbekenaren: Tirolerhof. © Ludo van de Sande

Nieuw ontmoetingscentrum Tirolerhof stelt zich voor aan de Borsbekenaren

Borsbeek -

Verschillende organisaties en verenigingen hebben reeds hun intrek genomen in het nieuwe sociaal en culturele ontmoetingshuis van Borsbeek. Dit weekend kunnen alle inwoners echter kennis maken met het Tirolerhof.

Filip Spoelders

Het Tirolerhof aan de August Van Putlei moet een brede waaier van culturele, sociale en informatieve activiteiten ontvangen. Sinds kort hebben Twinkeltje, Repair Café,Kind & Gezin, Borsbeek Fair Trade, SAAMO, de seniorenkaarters en Rap op Stap hun thuis gevonden in het gebouw.

Met hun werking moeten ze er mee voor zorgen dat Borsbekenaren van alle leeftijden er elkaar in een ongedwongen sfeer leren kennen. “Tirolerhof is er voor alle Borsbekenaren. Wewillen een warme, toegankelijke ontmoetingsplek creëren waar je je kunt informeren en amuseren. Zo breiden we onze dienstverlening uit en brengen we de inwoners van Borsbeek dichter bij elkaar”, licht Tom Verboven (Iedereen Borsbeek) als schepen van Sociale Zaken toe.

Met een feestprogramma wordt het nieuwe Borsbeekse ontmoetingscentrum nu officieel geopend. Zaterdag begint om 20 uur het Fair Café met gratis optreden van The Moonlovers. Op zondag ruimen de Mooimakers de omgeving nog even op tussen 10 en 12 uur zodat op middag de deuren openen. Van 14.30 tot 17.30 uur is er doorlopend kinderanimatie en opendeurdag bij de partners van het Tirolerhof.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio