Koen van Dun en Geert Van den Eijnden zijn de oprichters van Talent Tracks. © rr

Talent Tracks schrijft nieuw verhaal in bedrijfstrainingen: “Ook voor kmo’s in de Kempen is dit de toekomst”

Wortel -

De arbeidsmarkt staat stevig onder druk, maar Talent Tracks uit Wortel (Hoogstraten) gelooft in de kracht van training en structurele leertrajecten. Het bedrijf van Koen van Dun en Geert Van den Eijnden biedt 15 trainers in diverse vakgebieden aan en installeert ook professionele video- & podcaststudio’s.

Ronny van den Ackerveken

Geert Van den Eijnden was 15 jaar docent bij Thomas More en schreef het boek Presenteren met impact. Al meer dan 10 jaar geeft hij bedrijfstrainingen in onder meer presenteren en overtuigend schrijven. Koen van Dun is zelfstandige sales- en marketingconsultant. Hij bouwt de studio’s mee en geeft de workshop ‘Sales voor niet-sales’. “Onze overtuiging is dat elk bedrijf een videobedrijf wordt en dit zelf in handen kan nemen”, legt Geert uit. “Met Talent Tracks spelen we in op de nieuwste vragen van groeibedrijven. Zoals hoe kun je presenteren met impact of spreken voor de camera. We bouwen professionele video-studio’s tegen scherpe marktprijzen en trainen bedrijven om die zelf op een slimme manier in te zetten in hun communicatie.”

In vergelijking met Europese landen loopt België achter in structureel leren. “Ook de Kempen zijn klaar voor een echte leercultuur. Want leren stopt nooit. Bij Talent Tracks werken we op structuur. Van creatieve voorprikkel tot checklist. Training is stap 1, de toepassing stap 2.”

Talent Tracks heeft vijftien lesgevers uit diverse sectoren die de trainingen geven. © rr

Visuele vacature

Talent Tracks heeft vijftien trainers voor vijf actuele thema’s. Dat zijn Storytelling, Trends, Actions, Tools en Empathy. “We zoeken groeibedrijven met ambitie”, vertelt Koen. “Dat soort bedrijven begrijpt dat bijleren de beste verdediging is in de zoektocht naar talent. Of je nu een visuele vacature, een belangrijke videomeeting of een YouTube-kanaal wil starten, met je eigen studio loop je voor. Bij Voka, Vlerick en Delhaize zie je onze studio’s al. Ook voor kmo’s in de Kempen is dit de toekomst.”

“Natuurlijk is het belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Daarvoor kun je beroep doen op een rist toptrainers. Onder meer tv-legende Mark Uytterhoeven traint je op spreken voor camera en autocue. Talent van vandaag wil digitaal voorlopen en mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen.”

www.talenttracks.be

MEER OVER Bedrijven Kempen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio