Hof Zevenbergen is aan zijn werkingsjaar begonnen. ©  Hof Zevenbergen

Hof Zevenbergen start nieuw werkjaar met theatervoorstelling van Elena Peeters in kerk

Ranst -

Sinds september draait de werking van Hof Zevenbergen in Ranst weer op volle toeren. Op vrijdag 16 september opent het centrum zijn werkjaar met de theatervoorstelling Bidboek, gebracht door de jonge theatermaker Elena Peeters, in de kerk van Ranst.

Kristin Matthyssen

De intentieboeken uit de Tongerse basiliek liggen aan de basis van deze voorstelling. Het werd een intieme voorstelling over hoop en wanhoop, geloof en vertrouwen. De voorstelling gaat vrijdag 16 september om 20u door in de Sint-Pancratiuskerk.

Het volledig jaarprogramma van vzw Hof Zevenbergen is terug te vinden op de website www.hofzevenbergen.be. Je kan deelnemen aan studiedagen en belevingsmomenten in de mooie omgeving van het Zevenbergenbos. Je kan er terecht als groep, of als individu voor een langer verblijf of op doortocht – te voet of met de fiets.

Het gastvrij onthaal wordt georganiseerd onder het label Green Key dat dit jaar door Hof Zevenbergen werd behaald. Green Key is het internationaal duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve sector.

Vanaf dit werkjaar organiseert vzw Hof Zevenbergen begeleide wandelingen in het domein ‘een kasteeldomein met PIT’, een aanrader voor groepen die een uitstap willen plannen in eigen streek.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio