Kaarsjes in het station van Antwerpen, de perfecte trench en kleurrijke koffiekoppen: de favorieten van team Billie

De herfst komt er stukje bij beetje aan. September is zo’n maand waarin je de ene dag nog een witte playsuit aan kan, en de andere zin hebt in een kleurrijke kop koffie en me-time in de zetel met kaarsjes aan − in een lighthouse van het Antwerps Centraal Station bijvoorbeeld.

Veronique Nolens

Zorgeloos op citytrip

Hanne Vandenweghe, redactrice: “Ik ga op citytrip en ik neem mee: een dagrugzak waar mijn badpak, hervulbare waterfles, gsm, tube zonnecrème en pet probleemloos in kunnen. Handbagage proof!”

Rugzak Fjällräven Tree-Kanken, 129,95 euro

asadventure.com

Trenchcoat met een twist

Charline Dekkers, lay-out: “Ik begin stilaan weer zin te krijgen om die gezellige herfstkleren uit mijn kast te halen en vooral aan te vullen met nieuwe. Deze trenchcoat van Twist staat hoog op mijn verlanglijstje.”

Trenchcoat Twist, 224,95 euro

zalando.be

Koffiepauze om vrolijk van te worden

Nanerle Ferket, eindredactrice: “Ik hou van koffie. En ik hou van mooie spullen voor in huis. Deze kopjes van &Klevering kreeg ik van vriendinnen. Ze maken dat mijn koffiepauze nóg meer deugd doet.”

Set van 4 koffiekoppen &Klevering, 44,95 euro

juttu.be

Mystieke geuren

Nanerle Ferket, eindredactrice: “Sinds kort ben ik verlekkerd op de Istanbul-geur van Atelier Rebul. Het merk zou opgericht zijn door een Franse apotheker die door Turkije reisde en in de ban was van de mystieke sfeer. Ook tof: er bestaat een hele reeks met hetzelfde geurtje: van olie tot huisparfum.”

Istanbul Eau de Parfum van Atelier Rebul, 85 euro voor 125ml

atelierrebul.be

Spierwitte playsuit

Lien Lammens, redactrice: “Voor mij mag de zomer nog wel een tijdje duren en dat bewijst mijn laatste aanwinst, een spierwitte playsuit, des te meer. “

Jumpsuit met knoopdetail Zara, 45,95 euro

zara.com

Historisch Licht

Veronique Nolens, coördinator: “Het station van Antwerpen. Toen ik er eerst kwam, was ik vol bewondering voor de pracht ervan. Die liefde is gebleven. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje voor dit Antwerpse lighthouse, een limited edition van MelMath Agency en het Deense merk Kähler.”

Urbania lighthouse Antwerpen-Centraal (10,5 x 14 x 15 cm) in wit keramiek, 54.95 euro

beroepsbelg.be

Beha en top

Hanne Vandenweghe, redactrice: “Het is gelukt: ik heb in de lingeriewinkel een andere kleur gekozen dan zwart. En als ik durf, kan deze gebloemde behatop zelfs als top onder een blazer.”

Matama light tan, PrimaDonna Twist, 99,90 euro

primadonna.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle