Tuin- en landschapsarchitect, auteur en filmmaker Louis De Jaeger komt tijdens Planeet Heist een lezing geven over voedselbossen. © rr

Duurzame initiatieven van eigen bodem staan centraal tijdens Planeet Heist: “Van infostanden tot vegan proevertjes”

Heist-op-den-Berg -

Duurzame Heistenaars organiseert op woensdag 21 september de derde editie van Planeet Heist, niet duur wel duurzaam. Het jaarlijks evenement in samenwerking met het lokale bestuur en cultuurcentrum Zwaneberg brengt telkens verschillende Heistse duurzame initiatieven samen in het cc.

Kristof Van Rompaey

Tijdens deze editie van Planeet Heist kan je onder meer kennismaken met Lets Groot-Heist, minimaliseercoach Britt Janssen, vzw Plukrijp, Hest Buurderij en Velt regio Heist. De infostanden staan er van 17 tot 22u. “We voorzien ook een stand voor wie interesse heeft in autodelen”, melden de organisatoren.

Om 17.30u staat een documentaire over jonge changemakers gepland. Om 20u geeft een tuin- en landschapsarchitect, auteur en filmmaker Louis De Jaeger een lezing over voedselbossen. “Gratis vegan proevertjes en drankjes, een gratis tombola en de prijsuitreiking van Duurzame Helden 2022 zijn extra troeven om dit evenement zeker niet te missen”, klinkt het. (kvro)

www.duurzameheistenaars.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners