De zevenjarigen spelen een wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld. © Joren De Weerdt

Nieuw kunstgrasveld Doelvelden ingehuldigd

Berlaar -

De gemeente Berlaar investeerde 400.000 euro in de aanleg van een gloednieuw kunstgrasveld in sportcentrum Doelvelden. Met een officiële opening en de eerste thuiswedstrijd van Rita Berlaar werd het nieuwe kunstgrasveld zaterdag ingehuldigd.

Chris Van Rompaey

“Met deze investering willen we ervoor zorgen dat gebruikers van sportcentrum Doelvelden steeds over een bespeelbaar veld voor wedstrijden en trainingen beschikken. Op die manier komt de werking niet in het gedrang wanneer er in de loop van de komende jaren werken starten voor de bouw van een nieuwe sporthal op het domein van het sportcentrum”, zegt burgemeester Walter Horemans (CD&V).

Schepen van Sport Nadine Boekaerts en burgemeester Walter Horemans geven de officiële aftrap. © Joren De Weerdt

“Bij de minste regenval was het de voorbije seizoenen vaak al snel ploeteren op het natuurgrasveld”, aldus voorzitter Roel Peeters. “Het doet ons dan ook veel plezier dat het lokaal bestuur ons financieel ondersteunde in de aanleg van het nieuwe veld. Onze leden hoeven zich daardoor minder zorgen te maken over geannuleerde trainingen en wedstrijden. En nu de kantine uitkijkt op het nieuwe veld, wordt dat nog meer dan ooit de bruisende ontmoetingsplek van onze vereniging.”

De officiële inhuldiging werd voorafgegaan door een barbecue en een wedstrijd van de 7-jarigen. Nadat de burgemeester en enkele schepenen het lintje hadden doorgeknipt, kon het eerste elftal aan zijn openingsmatch van het seizoen beginnen. Rita Berlaar won die wedstrijd tegen KFC Katelijne met 3-2. (cvr)

Een optreden van Dance Feeling. © Joren De Weerdt

 © Joren De Weerdt

 © Joren De Weerdt

MEER OVER Berlaar

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio