Ook dat hoort bij Retie-kermis: voetbal in sportpark Vossekot. © RR

Driedubbel feest bij KBSK Retie: inhuldiging sportpark, voetbalderby en mosselsouper

Retie -

Voetbalclub KBSK Retie maakt zich op voor een langgerekt feestweekend: zaterdag wordt het gemeentelijke sportpark Vossekot feestelijk geopend, zondag is er de streekderby tegen KFC De Kempen en van maandag tot donderdag organiseert de club een vierdaags mosselsouper in gemeenschapscentrum Den Dries.

“Retie-kermis staat voor de deur en dat is voor veel Retienaren en mensen uit de omliggende gemeenten een reden om te feesten. En wij doen mee”, zegt bestuurslid Rob Van Reusel van KBSK Retie.

De Retiese feestdagen beginnen op zaterdag 10 september al, wanneer KBSK Retie samen met de andere lokale sportverenigingen door het gemeentebestuur zijn uitgenodigd op de plechtige inhuldiging van sportpark Vossekot. De vernieuwde sportinfrastructuur van de gemeente is al langer in gebruik, maar door corona kon de officiële opening pas nu plaatsvinden.

Mosselen of vidé

Zondag om 15u wordt in het sportpark de aftrap gegeven voor de voetbalderby tegen KFC De Kempen. Omdat het Retie-kermis is, biedt de club de kermisgangers de gelegenheid om van maandag tot donderdag, telkens tussen 11u en 20u, mosselen of vidé te komen eten in Den Dries. De gerechten kunnen ter plaatse geconsumeerd worden of je kunt ze komen afhalen. (ema)  

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio