De officiële familiefoto van KVC Westerlo.  © rr

KVC Westerlo veilt gedragen truitjes

Westerlo -

De wedstrijdshirts van KVC Westerlo die zondag gedragen worden tijdens de match tegen Anderlecht, worden geveild voor het goede doel, en dat is vzw Maison Maurice. De voetbalploeg kiest voor een duurzame samenwerking waarbij ze bijdraagt aan meerdere projecten van de vzw op langere termijn.

Na afloop van de match van KVC Westerlo tegen Anderlecht kan je zondag bieden op het wedstrijdshirt van je favoriete KVC Westerlo-speler. De opbrengst gaat naar vzw Maison Maurice. Dat is een vzw opgericht door twee zussen, Emilie en Christel, met als hoofddoel het bouwen van een opvanghuis in Kisangani in de Democratische Republiek Congo.

Daarnaast zet de vzw projecten op die de lokale bevolking een waardiger leven geven. De opgehaalde centen van de veiling zullen ze gebruiken voor de aankoop van wasbare luiers en voor de bouw van het opvanghuis. 

Het idee om te gaan samenwerken met KVC Westerlo ontstond eerder. De club met als slogan #enallemaalsamen is altijd al geïnteresseerd geweest in maatschappelijke projecten. Het zoontje van Christel, Maurice, voetbalt bij de Elite U9 van KVC Westerlo, wat de bal aan het rollen bracht. Een duurzame samenwerking kwam tot stand, met deze veiling als eerste project.

Je kan bieden op de shirts vanaf zondag via www.matchwornshirt.com/team/westerlo. De veiling sluit zaterdag 17 september om 14u. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners