©  RR

Remco-mania neemt ook toe in Spanje: opdringerige fan werkt Evenepoel danig op de zenuwen tijdens de cooling down

Remco Evenepoel is meer dan ooit favoriet om de Ronde van Spanje te winnen. Onze landgenoot wil koste wat kost gezond blijven en laat dan ook niets aan het toeval over. Na de etappe van vandaag vroeg een fan om een handtekening. Toen Evenepoel dat voorstel vriendelijk afwees, besloot de vader van het jongetje maar een shirt richting Evenepoel te gooien. Die liet zich echter niet van gedachten veranderen.

Jens Jacobs

Niet alleen in ons land neemt de hype ronde Remco Evenepoel toe. Ook in Spanje is onze landgenoot bijzonder populair. Niet alleen de media willen allemaal een deeltje van de leider in de Vuelta, ook de fans staan te drummen voor een handtekening.

Net na de zeventiende etappe werd Evenepoel zoals elke rit naar zijn rollen begeleid voor de traditionele cooling down. Daar werd hij aangesproken door een jonge fan die maar wat graag een handtekening wou van Evenepoel.

Evenepoel, die geen enkel risico wil nemen om toch nog positief te testen op corona, maakte duidelijk aan het jongetje dat dat niet kon. Daarop besloot de vader van het kind een shirt naar onze landgenoot te gooien om toch maar die felbegeerde handtekening te krijgen. Evenepoel was zichtbaar geïrriteerd door de actie en besloot er dan ook niet op in te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook de media willen allemaal een glimp van Evenepoel opvangen. ©  Maarten Delvaux

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen