Het team van Uitvaartzorg Schillebeeckx deed mee aan alle disciplines, zowel aan de Pierenwandeling als de Pierenloop van 5 kilometer, 10 kilometer en 10 mijl. © RR

Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx uitgeroepen tot fitste bedrijf van de gemeente

ARENDONK, RAVELS -

Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx heeft de eerste editie van de KMO Challenge van de Pierenloop in Ravels gewonnen en kroont zich daarmee tot “fitste bedrijf van de gemeente”.

Begrafenisondernemer Jan Schillebeeckx was zelf jarenlang de drijvende kracht achter de Pierenloop in Ravels. Nu heeft hij de fakkel doorgegeven aan enkele dorpsgenoten, die het populaire loopevenement organiseren samen met de Arendonkse Atletiekvereniging (Arac). De Pierenloop is een van de oudste loopwedstrijden in de Kempen en vindt elk jaar plaats tijdens Ravels-kermis. De 31ste editie lokte vorig weekend zo’n vijfhonderd deelnemers. Zij konden kiezen uit drie afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer of 10 mijl.

“Ik heb vijftien vaste personeelsleden in dienst, maar daarnaast ook nog zo’n dertig losse medewerkers die helpen bij het dragen en het groeten”, zegt begrafenisondernemer Jan Schillebeeckx. Als ex-organisator deed hij alle moeite van de wereld om zijn vele medewerkers én hun partners te mobiliseren om deel te nemen aan de Pierenloop, of als wandelaar aan de Pierenwandeling.

Uitvaartzorg Schillebeeckx bleek de grootste deelnemende groep en won de hoofdprijs: een teambuildingactiviteit in een lokale escape room ter waarde van 280 euro.  (ema)

Jan Schillebeeckx (midden) won met zijn personeel de hoofdprijs: een teambuilding in een lokale escape room. © RR

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio