© NurPhoto via Getty Images

Buurtbarbecue in dienstencentrum Hof van Crequi

Terhagen, Rumst -

Het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi aan de Nieuwstraat organiseert op vrijdag 23 september een barbecue. Het bestuur hoopt dat buren en bewoners mekaar hierdoor beter leren kennen en tegelijk hun woonomgeving zullen ontdekken.

 

In het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi kan je terecht voor informatie, hulp en bijstand, ontspanning en ontmoeting. Hoewel de werking voornamelijk gericht is op de wat oudere bevolking, staat het centrum open voor alle leeftijdscategorieën.

Er is volgens schepen van Sociale Zaken Els Devlies (N-VA) een ruim activiteitenaanbod voor alle leeftijden, dat in de komende periode nog verder zal uitgebreid worden. “Een buurtbarbecue past dan ook volledig in de filosofie van het Hof van Crequi. Gezellig samen eten is meteen ook een uitgelezen moment om bewoners en hun omgeving beter te leren kennen. Er is trouwens ook voldoende speelruimte voor kinderen.”

Iedereen is welkom op vrijdag 23 september vanaf 12u. Voor 15 euro per persoon geniet je van een pakket met groentebuffet, brood, saté, worst en kipfilet.

Voor dit initiatief moet wel worden ingeschreven. Dat kan tijdens de openingsuren van het lokaal dienstencentrum aan de Nieuwstraat 105 in Terhagen alsook in de bibliotheken van Reet en Rumst. Telefonisch kan het via 03/844 86 72 of via www.rumst.be/buurtbarbecue.  (jw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio