Imade Annouri (Groen) is terug van weggeweest na afwezigheid van enkele maanden: “Tegen een muur gebotst”

Het was even stil rond Antwerps fractieleider en Vlaams parlementslid voor Groen Imade Annouri. Normaal post Annouri geregeld filmpjes van in de gemeenteraad of het parlement op sociale media en is hij quasi altijd aanwezig in elk halfrond. Maar sinds april moest hij even gas terugnemen. “Gelukkig zei mijn huisarts om even te stoppen. Het vat was af, de energie was weg.”

Dante Bellon

“Dit is een maatschappelijk probleem”, vertelt Imade Annouri in zijn videoboodschap op sociale media. “Er zijn meer mensen langdurig ziek dan dat er mensen werkloos zijn. Ikzelf ben tegen een muur gebotst. Ik combineerde mijn twee mandaten van Antwerps gemeenteraadslid en Vlaams parlementslid met allerlei andere zaken. Dat stopt nu. Ik focus me enkel nog op Antwerpen en Vlaanderen. Ik kwam in een kolk van stress terecht waardoor mijn lichaam zich niet meer veilig voelde en ik continu stress had en hartkloppingen kreeg.” Annouri bedankt ook iedereen die hem de afgelopen periode gesteund heeft.

Bekijk de volledige boodschap hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER