’Street’ vindt plaats in de groene omgeving van het fort. © RR

‘Street’ brengt foodtrucks met uiteenlopende specialiteiten samen aan het Fort 3 van Borsbeek

Borsbeek -

Na twee edities voor het tijdperk van corona verzamelt Street dit weekend opnieuw een tiental foodtrucks aan het domein van Fort 3 in Borsbeek. De organisatoren selecteerden een gevarieerde mix aan keukens.

Filip Spoelders

Koen Armirotto, Bruno Lemmens, Sam Kiel, Tom Celis en Eric Maes lanceerden hun foodtruckfestival in 2018. De onderbreking kon hen niet weerhouden om hun evenement nu verder te zetten. “We maken er opnieuw een spetterend weekend van met ongeveer dertien foodtrucks die aanwezig zullen zijn. Uiteraard zorgen we voor een gevarieerd aanbod van gerechten”, vertelt Koen Armirotto.

De bezoekers zullen zaterdag en zondag kennis maken met bekende foodtrucks maar ook met een aantal nieuwe. “Sommige eigenaren van foodtrucks komen graag terug terwijl anderen de coronaperiode niet hebben kunnen overbruggen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar nieuwe. Maar dit was geen makkelijke zoektocht. Je voelt dat nog veel mensen twijfelen om te ondernemen. Toch zijn we meer dan tevreden met wat we kunnen aanbieden”, geeft Koen mee.

Street gaat zaterdag door van 12 uur tot middernacht en zondag van 12 tot 21 uur. De foodtrucks zijn via de Verlengde Schanslaan te bereiken. Gerechten als kibbelingen, hamburgers, pulled pork, smoutebollen, gevulde tapiocas en nog veel meer worden geserveerd. Voor de kinderen is er animatie zoals een zandbak, grime en springkastelen voorzien.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio