©  Shutterstock

Kasjmieren hemdje uit de nieuwe collectie van Brad Pitt? Zoveel tel je ervoor neer

Voor het grote publiek zal Brad Pitt altijd Hollywoodacteur blijven. Films als Once upon a time in Hollywood, Meet Joe Black of Legends of the fall zijn nu eenmaal in ons algemene geheugen gegrift. En ook dezer dagen maakt de acteur volop reclame voor zijn nieuwste prent, Bullet train. Toch is de Amerikaan niet alleen met acteerwerk bezig. Zijn liefde voor mode kwam deze zomer al meermaals ter sprake en zijn eigen kledingmerk God’s True Cashmere maakt furore.

Brad Pitt startte de kledinglijn in 2019 met vriendin Sat Hari, een juwelenontwerpster en holistic healer. Het duo kiest zelf alle garen en patronen en werkt alleen samen met ethisch verantwoorde kasjmierboerderijen in Italië. Ze dromen zelfs van een eigen geitenboerderij waar alle dieren een naam hebben, laten Hari en Pitt weten in een interview met Vogue.

LEES OOK:

Het bekendste ontwerp van God’s True Cashmere is ongetwijfeld hun kasjmieren hemd, met zeven knoopjes op het voorpand en twee op elke mouw. De knopen zijn gemaakt van edelstenen (een knipoog naar Hari’s carrière als juwelenontwerpster) en het aantal is niet lukraak gekozen. “Ons lichaam telt zeven chakra’s, dus waarom geen zeven stenen op het voorpand plaatsen zodat alle chakra’s worden geactiveerd?”, aldus Hari aan Vogue. Luxueus, zoveel is zeker, en dat zie je ook aan het prijskaartje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor het simpelste ontwerp van het hemd tel je maar liefst 1.625 euro neer, voor de geruite versie loopt dat zelfs op tot 1.930 euro. Niet niks dus, maar de kans dat je er dan net zo bijloopt als Brad Pitt is wel groot. De ontwerpen zijn trouwens unisex, vertelt Pitt aan Vogue: “Ik zou zeggen: draag gewoon waar je je goed bij voelt. Draag wat leuk is, doe het en aarzel niet!” Amen.

Camille Van Puymbroeck

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle