Zowel in de Kapelleveldstraat als in de Vinkenstraat zijn werken op komst. © Filip Spoelders

Pidpa enkele weken aan de slag in de Kapelleveldstraat en de Vinkenstraat

Boechout -

Pidpa gaat in twee fases werken uitvoeren in de Kapelleveldstraat en de Vinkenstraat van Boechout. De werf wordt op maandag 5 september opgestart en zal doorlopen tot en met vrijdag 23 september.

Filip Spoelders

Tijdens de eerste fase van 5 tot en met 7 september zal de Kapelleveldstraat in de richting van de Provinciesteenweg (N10) worden afgesloten. Fietsers en voetgangers hebben dan nog steeds doorgang. De Kapelleveldstraat blijft toegankelijk vanuit de Provinciesteenweg.

Het tweede deel van de werken vindt plaats in de Vinkenstraat die op werkdagen van 7 tot 17 uur zal worden afgesloten en dit van 5 tot en met 23 september. De werken gaan door van het kruispunt met de Kapelleveldstraat tot aan het kruispunt van de Lauwerijkstraat. De fietssnelweg op de Langsweg blijft toegankelijk.

Tijdens de werken kunnen ook fietsers niet door in dit deel van de Vinkenstraat. Zij moet een omleiding volgen via de Langsweg en de Kapelleveldstraat. Tussen 12 en 15 september zullen de fietsers in beide richtingen moeten omrijden langs de Mastenweg, Boshoek en Lauwerijkstraat want dan wordt in de Vinkenstraat tussen de Langsweg en de Lauwerijkstraat gewerkt. Voor plaatselijk gemotoriseerd verkeer wordt telkens een omleiding uitgewerkt.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio