©  Sporting Braga

Officieel: Geen Porto voor Pierre Dwomoh (Antwerp), maar wel Sporting Braga: “Het is heel laat maar toch ben ik blij dat ik hier ben”

FC Porto wilde Pierre Dwomoh (18) en de Belgische middenvelder van Antwerp is effectief op weg naar de Portugese Primeira Liga, maar dan een vijftigtal kilometer verderop. Vannacht, iets voor het verstrijken van de deadline van 1u, raakte bekend dat Dwomoh bij Sporting Braga tekende.

dvd, pjc, dsvn

Sporting Braga, vorig seizoen vierde geworden en momenteel tweede in het klassement, sloot vannacht een huurovereenkomst met de Great Old en Dwomoh.

In een eerste, kort, statement liet Dwomoh weten dat hij uitkijkt naar zijn Portugees avontuur: “Het is echt heel laat maar toch ben ik blij dat ik hier nu ben. Het stadion is gigantisch en de Portugese competitie heeft een boon voor technisch aangelegde spelers. Ik hoop me snel te kunnen tonen.”

Toch gaan we Dwomoh snel weerzien op een Belgisch voetbalveld. Braga zit namelijk in de Europa League-poule van Union. Op 6 oktober trekken de Brusselaars naar ginder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dwomoh bij aankomst in Sporting Braga. ©  pjc, dvd

Vastgoed

Jobs in de regio