Zaakvoerder Kenneth Jonckers biedt in Nui Poké allerlei poké bowls aan. © rr

Nui Poké laat Lier de poké bowl ontdekken: “Gezond en superlekker alternatief voor fastfood”

Lier -

De poké bowl is een traditioneel Hawaïaans rijstgerecht, geserveerd in een kommetje. In de Antwerpsestraat 105 in Lier kan je het vanaf donderdag 1 september ontdekken bij Nui Poké, de pokézaak van Kenneth Jonckers.

Chris Van Rompaey

“De poké bowl is op korte tijd bij velen een favoriete casual hap geworden”, zegt zaakvoerder Kenneth Jonckers. “Dat komt niet alleen door de vele variaties, van vegetarisch tot vis en vlees, maar vooral door zijn heerlijk verse, kwalitatieve en gezonde ingrediënten, overgoten met tal van speciale sausjes. En dat is exact wat Nui Poké aanbiedt.”

Midden in de coronaperiode opende Jonckers een eerste pokézaak in zijn thuisdorp Kapellen. Een schot in de roos, zo bleek. Al vlug droomde hij van een mogelijke uitbreiding. Twee jaar later is het zover: een nieuwe Nui Poké-vestiging staat klaar om zijn deuren te openen, ditmaal in Lier.

“We kozen Lier als nieuwe locatie voor onze pokébar, omdat het hoewel klein, ook een erg bruisende stad is”, zegt Kenneth. “Er is al behoorlijk wat horeca, maar in de stad vond je nog maar weinig alternatieven voor de traditionele – en vaak ongezonde – fastfoodopties terug. Er was dus nog ruim voldoende plek voor een gezond en superlekker alternatief: de poké bowl.”

In de nieuwe zaak kan je van dinsdag tot en met zaterdag terecht, telkens van 11.30 tot 20u. © rr

De nieuwe vestiging situeert zich in de winkelstraat, in de Antwerpsestraat 105, vlak naast de Thomas More Hogeschool. Je kunt er terecht van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 20u. “We willen inzetten op een goeie, vriendelijke en snelle service waarbij je gemakkelijk en op een gebruiksvriendelijke manier online kunt bestellen. Op die manier staan de bowls ter afhaling klaar op het uur dat klanten zelf hebben geselecteerd.”

Kraakverse ingrediënten

Ook ter plaatse kan je er lekker genieten met vrienden, familie of collega’s. Een gezellige en frisse inrichting maakt het plaatje compleet, afgewerkt met licht hout, frisse kleuren en natuurlijke accenten zoals riet en planten. “We hebben in de zaak in Lier heel wat ruimte, dus er zullen voldoende zitplaatsen zijn om er rustig te kunnen genieten van een bowl”, aldus Kenneth.

De nieuwe zaak is ingericht met frisse kleuren en natuurlijke accenten. © rr

“Maar waarin wij ons echt onderscheiden, is dat we ons eraan houden om enkel met kraakverse ingrediënten te werken. Deze kan je dan zelf samenstellen tot een bowl met toppings en een sausje naar keuze, wat het concept ook heel toegankelijk maakt. Zo is er voor elk wat wils!” (cvr)

www.nuipoke.be

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio