©  Instagram Red Bull

Schoon volk in de paddock: Rani Rosius en Mathieu van der Poel bezoeken Red Bull in Spa-Francorchamps: “Indrukwekkend, om nooit te vergeten”

Al een heel weekend vormt Spa-Francorchamps het decor voor de Formule 1. Met op zondag de apotheose. Erg veel liefhebbers tekenen dan ook present om iets live te kunnen meepikken van het racegebeuren. Mathieu van der Poel, Rani Rosius, Arthur Van Doren en acteur Louis Talpe waren alvast enkele bekende aanwezigen. Zij werden uitgenodigd bij Oracle Red Bull Racing, het team van wereldkampioen Max Verstappen. Ze kregen daarbij een rondleiding in de paddock en de pitlane. En of dat het een ervaring was voor hen.

Raf Hermans

“Crazy hoe gefocust en professioneel het er hier aan toegaat. Elk teamlid van Oracle Red Bull Racing heeft zijn eigen taak, echt een geolied geheel. De rust in de paddock is ongelooflijk. Die auto van zo dichtbij zien was indrukwekkend”, zei Rani Rosius, die onlangs nog actief was op het EK atletiek in München.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet alleen Rosius, maar ook Red Lion Arthur Van Doren viel de rust in de paddock op. “Vooral de rust die het hele team van Oracle Red Bull Racing uitstraalt is opvallend. Zoveel focus in zo een high paced en stressvolle omgeving. En het blijft indrukwekkend aan welke snelheden die heren hier voorbij vliegen. Om de Grote Prijs van België van zo dichtbij mee te maken is echt geweldig.”

Ook wielrenner Mathieu van der Poel was erg onder de indruk van het gebeuren. “De crew ontmoeten is iets waar ik al heel lang naar uitkeek. Ze aan het werk zien, met de familie van Max (Verstappen, red.) spreken en die pitlane zien, is iets wat ik nooit ga vergeten.”

Vastgoed

Jobs in de regio