©  Geert Van de Velde

Selah Sue overladen met applaus tijdens concert op Pukkelpop: “I love you all, merci voor de laatste week”

Tussenapplaus. Als je dat hoort, ben je goed bezig. We hoorden veel tussenapplaus bij Selah Sue tijdens haar optreden op Pukkelpop vrijdag. Als ze hoog gaat met haar enorme stembereik, al klonk ze in Hasselt wat heser. Als ze de rauwste emoties voor je voeten smijt in All the way down. Als ze vocale acrobatiek op olympisch niveau doet in Raggamuffin en opener Kingdom. “Ik ga de muziek laten spreken. I love you all, merci voor de laatste week”, liet ze het publiek weten.

LEES OOK. Selah Sue getuigt in “pijnlijkste post ooit” dat ze weer antidepressiva moet nemen: “De duisternis is teruggekeerd”

Het was even afwachten wat het zou geven. Selah Sue postte onlangs dat na een betere periode ze weer last had van donkere gedachten. Een post met een hartverscheurende foto. Maar de Pukkelpoppers gaven haar al hun liefde, en Selah bedankte hen daarvoor. In woorden en daden.

Dat deed ze met een uitstekende band en backingmadammen die hitsige funk, soul en hiphop op internationaal niveau serveerden. “Hier zijn we niet alone”, zei ze na een van haar grootste hits en nadat ze haar fleurige outfit had gewisseld voor een knalrood broekpak. Selah Sue, met de S van stijlvol in alle segmenten. Prince keek goedkeurend toe, ergens vanop een purperen regenwolk.

 ©  Boumediene Belbachir

Vastgoed

Jobs in de regio