Jade Mintjens in Waarheid, Durven of Doen vorige maand op vtm. ©  vtm

Jade Mintjens speelt thuismatch

Malle -

Na het succes van de vorige editie, slaat ATV ook dit jaar zijn tenten op in het park van Domein de Renesse in Oostmalle. Op maandag 22 augustus komt de Westmalse Jade Mintjens het beste van zichzelf geven op de feestweide aan de grote tent. Als het regent, kunnen de toehoorders meteen beschutting zoeken.

Met de familienaam Mintjens is de kans groot dat je uit Westmalle afkomstig bent, en bij Jade is dat niet anders. Ze is een jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma Voor de Leeuwen in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Xander De Rycke en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Ze tourde in de theaters met Michael Van Peel als één van zijn Young Ones en binnenkort start ze met een nieuwe voorstelling.

Verwacht je aan stand-upcomedy, afgewisseld met leuke liedjes en af en toe een donker mopje. Breng wel je eigen stoeltje mee. Na de voorstelling zal het kasteelcafé aan de andere kant van de vijver uitzonderlijk geopend zijn ’s avonds.

De toegang tot de ATV-vertelling is gratis, de deuren gaan open om 19u en de voorstelling start om 20u.

 kma

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio