Affiche van het eerste evenement. © rr

Nieuwe Antwerpse nachtclub Aura kondigt line-up aan van openingsevenement

Antwerpen -

De nieuwe Antwerpse nachtclub Aura heeft de line-up van zijn eerste evenement aangekondigd. De headliner van de Opening Night op 24 september is de Britse dj en producer Pangaea. Hij zal samen met verschillende lokale artiesten het nieuwe hoofdstuk in het Antwerpse nachtleven aansnijden.

Sinds eind juni trekt Aura via een reeks relatief mysterieuze socialemediaposts de aandacht van Antwerpenaren die dicht bij het nachtleven staan. Beetje bij beetje werd duidelijk dat het bij Aura al elektronische muziek is wat de klok slaat. Techno, hardcore, disco, electro, garage, het is slechts een greep uit het aanbod dat de nieuwe club belooft.

Op 24 september opent Aura voor het eerst zijn deuren in de Kotterstraat. Om die bijzondere gebeurtenis te vieren, cureerde de organisatie een line-up met een aantal ronkende namen. In de ‘Aura’-zaal is dj en producer Pangaea de grootste naam. Hij wordt al jarenlang in één adem genoemd met Ben UFO en Pearson Sound, met wie de Brit het toonaangevende label Hessle Audio runt. Platen uit de eerder avontuurlijke UK-dance hoek gegarandeerd.

Brusselaars Fais Le beau & Vieira zijn eveneens onlosmakelijk met elkaar verbonden. De residents van de gerenommeerde Gay Haze feestjes staan garant voor zwoele vibes. Zij krijgen op de affiche gezelschap van lokale dj’s Aymeric en Zephyr. In de tweede zaal, de ‘Fusia Bar’ staan Antwerpenaren Delbaen & Veebo en Yela achter de knoppen.

Tickets en info via deze link. (lava)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio