Josje Huisman beleeft romantische tijden in Parijs met nieuw lief: “Een heel gelukkige croissant”

Josje Huisman is verliefd. Het ex-K3’tje stelt haar nieuw lief voor op Instagram, in een videoverslag van een romantisch tripje naar Parijs. “Je suis un croissant très heureuse”, schrijft ze in lichtjes gebrekkig Frans bij het filmpje.

edb

De Nederlandse juicechannels waren al een tijdje op de hoogte van Josjes nieuwe relatie, nu bevestigt de zangeres ook zelf dat ze opnieuw verliefd is. De man met wie de Nederlandse deze zomer al heel wat tripjes met de camper maakte, heet Leon Tanate. Hij is een 36-jarige ondernemer uit Zwolle, de thuisstad van Josje en haar zoontje Kamari (3). In 2021 verhuisde Huisman van Antwerpen terug naar Nederland.

In de mooie video zijn Josje en Leon te zien terwijl ze hand in hand door de stad van de liefde fietsen, de Eiffeltoren bezoeken en romantische restaurantjes doen. Eerder deze zomer reisden de twee al naar het Lago Maggiore in Italië.

Het is duidelijk dat hun relatie nu niet langer een geheim is. Leon deelt volop hartjes- en vlammetjesemoji’s onder de foto’s van Josje. In mei vorig jaar werd bekend dat Josje niet langer samen was met Cle, de vader van haar zoontje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER