©  mpics

Jo Christiaens debuteert met Heist in mineur

Voor zijn eerste competitieopdracht zette coach Jo Christiaens drie debutanten in de ploeg. Nieuwkomers Diedhiou, Peers en Ulenaers begonnen aan de match.

gf

Heist nam een prima start en de eerste kans in de match was dan ook voor de bezoekers. Troonbeeckx verscheen alleen voor doel, maar miste. Kort daarop had de thuisdoelman een goeie redding nodig op een poging van Lemti. Winkel herstelde nadien het evenwicht en klom voor de rust zelfs op voorsprong. Even voor het halfuur opende Van De Velde op de tegenaanval de score. Na de pauze zochten de bezoekers de gelijkmaker en op aangeven van invaller Colman zette Troonbeeckx de 1-1 op het bord. Lang kon Heist echter niet genieten van de gelijke stand. Eén minuut na de 1-1 klom Winkel al opnieuw op voorsprong. Nu was het Debouver die de netten deed trillen. Ondanks verwoede pogingen om nog langszij te komen, kwam Heist die opdoffer niet meer te boven.

Winkel Sport: Kudimbana, Dujardin, Verhooghe, Reuse, Van de Velde, Voskanian, Debouver, Beyens, Deschilder, Dauchy, Dewaegemaeker.

Heist: Fré Van Aerschot, Wijns (80’ Sam Van Aerschot), Vande Cauter, Ulenaers (80’ Carrasco), Nys, Absisan, Lemti (80’ Orye), Sabhaoui (46’ Augustynen), Peers, Diedhiou (46’ Colman), Troonbeeckx.

Doelpunten: 28’ Van De Velde 1-0, 67’ Troonbeeckx 1-1, 68’ Debouver 2-1.

Gele kaarten: Absisan, Peers.

Vastgoed

Jobs in de regio