©  Chris Pizzello/Invision/AP

Britney Spears en Oprah onderhandelen over exclusief interview over “enige waarheid”

Britney Spears en Oprah Winfrey plannen een groot tv-interview om voor eens en voor altijd “de enige waarheid” te vertellen. Dat melden het Britse tabloid The Daily Mirror en weekblad OK! Magazine. De zangeres en de presentatrice onderhandelen nog over de details van het gesprek.

“Britney wil dat de wereld haar waarheid hoort”, aldus een bron tegen OK! Magazine. “Ze is woedend op Kevin (haar ex-man, Kevin Federline, red.) en wil zo terugslaan.” Ook het werken aan haar memoires zou ervoor hebben gezorgd dat Britney haar verhaal wil delen, stelt het showbizzblad.

Federline beweerde eerder al dat Britney haar zoons Sean (16) en Jayden (15) al maanden niet meer ziet omdat de tienerzonen het moeilijk hebben met de foto’s die hun moeder deelt op sociale media. Lees: de quasi naaktfoto’s die Britney Spears deelt op Instagram.

Nog volgens de bron zou Oprah al contact hebben met Britneys advocaat Matthew Rosengart. De zangeres zou dus wel degelijk openstaan voor een interview aan Winfrey, die eerder al het veelbesproken tv-interview van prins Harry en zijn vrouw Meghan deed. Wanneer er eventueel een gesprek met Britney zou plaatsvinden, is nog niet duidelijk.

Vastgoed

Jobs in de regio