Hier komt dan toch geen The Fashion Store zoals eerder aangekondigd. ©  kma

Vroegere Zeb for Stars wordt geen The Fashion Store, Rommens wél

Zoersel -

Normaal zou volgende maand The Fasion Store, een multibrandkledingwinkel van Fashion Society, openen in de vroegere kinderkledingwinkel Zeb for Stars op de Rodendijk in Zoersel. Maar dinsdag raakte bekend dat Fashion Society Modecenter Rommens in Zoersel en Kalmthout heeft overgekocht en daar volgend jaar een The Fashion Store van maakt. De plannen met het winkelpand van Zeb for Stars in Zoersel wijzigen hierdoor. Hier komt geen The Fashion Store. Wat er met het pand naast Maxi Zoo gaat gebeuren is nog niet bekend.

Het bericht dat Modecenter Rommens in 2023 wordt omgedoopt tot een The Fashion Store verbaasde enigszins, omdat moederbedrijf Fashion Society eerder communiceerde dat in de Zeb for Stars een The Fashion Store zou komen vanaf september.

Het bedrijf heeft intussen duidelijkheid geschept. Zeb for Stars dat normaal begin juli zou sluiten, bleef wat langer open tot eind juli. Intussen kwam de opportuniteit van de overname van Modebedrijf Rommens op het pad van Fashion Society.

Er is nu de keuze gemaakt om de nieuwe multibrandstore voor dames en heren in 2023 in het winkelpand van Rommens onder te brengen, dat qua huidig doelpubliek goed aansluit bij het concept van The Fashion Store.

Voorlopig staat het pand van Zeb for Stars leeg. Daar komt geen The Fashion Store meer.  kma

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio