©  VTM

Deze twee nieuwe ‘Blind getrouwd’-deelnemers zag u eerder al daten op tv

Nu de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’ zijn bekendgemaakt, blijkt dat twee onder hen eerder al op zoek gingen naar de liefde op tv. Jana en Brecht doken vorig jaar op in ‘Blijven slapen’ op VTM 2.

LEES OOK. Deze vijf mannen en drie vrouwen wagen zich aan nieuwe versie ‘Blind getrouwd’: samen trouwen en huwelijksreis in groep

In Blijven slapen brengen twee vrijgezellen minstens 24 uur samen door in een luxueuze woning, inclusief overnachting. Het doel: kijken of ze een potentiële match vormen. Het programma, gebaseerd op het Nederlandse datingformat Lang leve de liefde, was bij ons vorig jaar te zien op VTM 2. Ook twee deelnemers aan het nieuwe seizoen van Blind getrouwd waagden daarin hun kans: de 27-jarige Gentse leerkracht Brecht De Geyter en Jana De Bosscher, een 29-jarige kleuterjuf uit Lokeren. Niet met elkaar, voor alle duidelijkheid.

Toch is dat best opvallend. Omdat Blind getrouwd niet om inschrijvingen verlegen zit, en omdat het programma zich enigszins anders in de markt zet dan de meer ‘klassieke’ reality-tv. “Voor Blind getrouwd gaan we, elk seizoen opnieuw, op zoek naar mensen die goed bij elkaar passen. De experten doen geen klassieke casting, wel een screening van wie zich inschreef om te bekijken wie best bij elkaar zou passen. Als er een sterke match zit tussen twee mensen zou het in dat opzicht erg jammer zijn om hen de kans op een mooi liefdesavontuur samen te ontzeggen omdat ze al eens op tv zijn geweest”, aldus VTM-woordvoerder Tine Danschutter.

Het nieuwe seizoen van Blind getrouwd is dit najaar te zien op VTM.(bpr, jtr)

Vastgoed

Jobs in de regio