Evy Gruyaert stapt in het huwelijksbootje: “Hij heeft mijn meisjesdroom waargemaakt”

Evy Gruyaert (43) en haar partner Frederik De Proft gaan trouwen. De presentatrice maakte het heuglijke nieuws zelf bekend via sociale media. Na een relatie van 11 jaar en twee kinderen later was de tijd rijp om hun liefde te bezegelen met een huwelijk. “Vastbesloten om verder te bouwen aan een mooie toekomst”, klinkt het op Facebook.

wvb

Tv-presentatrice Evy Gruyaert zit met haar hoofd in de wolken, want haar vriend Frederik De Proft heeft dé vraag gesteld, en ze heeft natuurlijk ‘Ja’ gezegd. Naast enkele liefdevolle foto’s heeft Gruyaert enkele mooie woorden over voor haar toekomstige echtgenoot op haar Facebook-pagina. “De persoon met wie ik reeds twee kinderen op de wereld mocht zetten - de grootste connectie die je met iemand kan hebben - , met wie ik al een heel parcours heb afgelegd, heeft na elf jaar samen zijn, dé ultieme move gedaan. Hij heeft mijn meisjesdroom waargemaakt. Hij heeft me ten huwelijk gevraagd. En ik heb ja gezegd”, schrijft een dolgelukkige Gruyaert.

“Laten we samen aan nog meer dromen bouwen, laten we lachen en plezier maken, laten we er voor elkaar zijn, nu en voor altijd.”

Vastgoed

Jobs in de regio