Sfeerfoto Sluis Kermis 2020. © Tommy Maes

Extra dag kermispret op Sluis-kermis

Mol -

De kermis in Mol-Sluis start dit jaar al op zaterdag 20 augustus, waarmee de kermis een dagje langer duurt. Via de wedstrijd ‘Scoren op de Molse Foren’ kunnen bezoekers ook een pretpakket voor een volgende kermis winnen.

Mol-Sluis staat van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 augustus in het teken van de jaarlijkse kermis. Dat betekent vier dagen kermispret, een dagje meer dan normaal. Bezoekers kunnen er volop genieten van de diverse attracties, smoutebollen en de gezellige sfeer.

De gezamenlijke actie van gemeente en foorkramers ‘Scoren op de Molse Foren’ loopt ook tijdens Sluis-kermis. Op elke kermis maak je kans op een pretpakket van 50 euro, te besteden op een volgende kermis. De totale prijzenpot heeft een waarde van 2.550 euro.

Voor elke 5 euro die je aan een deelnemende kraam spendeert, ontvang je een deelnameformulier dat je kan invullen en deponeren in een centrale verzamelbox op elke kermis. Wie als gelukkige winnaar word getrokken, krijgt 50 euro aan uiteenlopende tickets en bons voor een volgende kermis. (mto)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio