©  BELGA

Gheysens en minstens 140 Antwerpfans naar Istanbul, smaakmaker Valencia niet

Antwerpvoorzitter Paul Gheysens woont donderdagavond de wedstrijd tegen Basaksehir bij. De Graet Old zal in de heenwedstrijd ook kunnen rekenen op de steun van minstens 140 fans.

pjc, dige

LEES OOK. Sinan Bolat schat kansen in van ex-club Antwerp tegen Basaksehir: “Ik kijk al uit naar de clash. Op de Bosuil wil ik er graag bij zijn”

Qua signaal kan het tellen. Paul Gheysens woont morgenavond de wedstrijd tegen Basaksehir bij. Hij vliegt niet met het toestel dat vanochtend met de spelers vanuit Luik vertrekt, maar reist morgen op de matchdag naar Istanbul. De Ghelamco-baas maakte er in het verleden geen geheim van dat hij met Antwerp absoluut naar de Conference League-groepsfase wil en wil met zijn aanwezigheid die ambitie nog eens kracht bijzetten.

 ©  BELGA

Valencia niet mee naar Istanbul

Wie Gheysens in Turkije al zeker niet tegen het lijf zal lopen, is Anthony Valencia. De smaakmaker van de voorbije weken heeft een klein kwaaltje en past voor de verplaatsing. Ook Viktor Fischer stapt niet op het vliegtuig - de reden voor zijn forfait is ons voorlopig niet bekend. Voor Mark van Bommel is het dus puzzelen op de flank, want ook de geblesseerde Balikwisha is niet beschikbaar. Hij blijft in België om te revalideren. Ten slotte is Vincent Janssen geschorst is en dus stapt hij ook niet op het vliegtuig.

Minstens 140 Antwerpfans

De teller met verkochte tickets voor de heenwedstrijd in Istanboel stond gisteren op 140 stuks. In totaal werden 878 kaarten beschikbaar gesteld voor de Antwerpsupporters en dat aan zes euro per ticket. De verkoop loopt nog tot deze middag 12.00u, dus het aantal kan nog oplopen. De fans die meereizen krijgen hun E-ticket via mail bezorgd.

LEES OOK. En dan nu Basaksehir: Antwerp moet geen heksenketel vrezen tegen de ploeg waar Erdogan ooit een hattrick voor scoorde

Vastgoed

Jobs in de regio