De feiten speelden zich vorige week woensdagavond af aan de ouderlijke woonst links.  ©  jhm

Zonen die vader neerstaken in Houthulst blijven aangehouden

De twee mannen van 23 en 25 die vorige week hun vader neerstaken, blijven aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Ieper dinsdag beslist. De twee werden aangehouden voor poging tot oudermoord, nadat ze hun vader hadden neergestoken na een hevige ruzie.

mtmBron: BELGA

Vorige week kreeg een 51-jarige man uit Houthulst een hevige ruzie met zijn twee volwassen zonen op de oprit van zijn woning. Tijdens de ruzie nam een van de zonen een mes uit zijn wagen en hij stak zijn vader meerdere malen met het wapen. De man werd geraakt in de rug, de longen, buik, gezicht en benen en verloor daarbij heel veel bloed. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

LEES OOK. Moeder zag hoe haar man bijna werd doodgestoken door haar zoons: “Ik weet niet of ik hen nog mijn zoons kan noemen”

De twee zonen werden gearresteerd voor poging oudermoord. De raadkamer in Ieper besliste dinsdag dat de twee aangehouden blijven.

LEES OOK. Discussie met zoons ontspoort compleet: vader (51) “verloor liefst 5 liter bloed” na steekpartij met Rambo-mes

Vastgoed

Jobs in de regio