Bart Peeters zingt donderdag op de Grote Markt in Lier. © Victoriano Moreno

Lier Centraal eindigt donderdag met optreden van Bart Peeters

Lier -

Bart Peeters mag, zoals bekend, op donderdag 18 augustus Lier Centraal afsluiten. Er gelden verkeersmaatregelen van 18u tot middernacht.

Chris Van Rompaey

Jorsi, alias Joris Aerts, verzorgt vanaf 19.30u het voorprogramma. Hij brengt al jaren op zijn eentje, en met zijn gitaar, het publiek aan het zingen en dansen bij verschillende liveconcerten. Op zijn eigen manier brengt hij covers van de betere muziek van vroeger en nu. Rock, folk, dance, kleinkunst, Nederlandstalige muziek, … geen enkel genre is onbekend voor deze onemanband.

Na Jorsi stapt Bart Peeters, wellicht tussen 21 en 21.30u, het podium op. Een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hiphop en een vleugje jazz zorgt ongetwijfeld voor een uitgelaten sfeer.

De Grote Markt en omgeving worden naar aanleiding van Lier Centraal afgesloten voor alle verkeer van 18 tot middernacht. In de Lisperstraat geldt overal parkeerverbod, tussen Grote Markt en Wijngaardstraat. In de straat geldt tweerichtingsverkeer vanaf de Wijngaardstraat doodlopend ter hoogte van de Grote Markt.

Ook in de Florent Van Cauwenberghstraat geldt een parkeerverbod, maar de parkeerplaats voor personen met handicap blijft wel bruikbaar. De straat wordt in twee richtingen opengesteld doodlopend ter hoogte van de Grote Markt. De ondergrondse parking ‘Grote Markt’ blijft dus bereikbaar.

Er zijn op twee locaties bewaakte fietsenparkings: in de Schapenkoppenstraat en op de parking van het Heilig Hartziekenhuis (Mechelsestraat). (cvr)

liercentraal.be

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio