Sfeerbeeld van de vorige jobbeurs in Wijnegem. Er zal ook nu meteen tijd en ruimte zijn voor een persoonlijk gesprek tussen werkgever en kandidaat-werknemer. © JAA

Gemeente en VDAB brengen meer dan twintig lokale werkgevers samen op jobbeurs: 15 september

Wijnegem -

De gemeente Wijnegem wil haar inwoners helpen om een job dicht bij huis, wie weet wel in eigen gemeente te vonden. Heel wat lokale werkgevers hebben al een standje gereserveerd op de jobbeurs die op donderdag 15 september plaatsvindt.

De gemeente pakte vijf jaar geleden al eens uit met een lokale jobbeurs en vond in de VDAB een partner om dit initiatief nu te herhalen. Toen kwamen vijfhonderd mannen en vrouwen langs om zich te informeren en sommigen zelfs meteen te solliciteren bij één van de zeventien aanwezige lokale bedrijven.

Marc Geerts (r) van Transportgroup Corneel Geerts op de vorige jobbeurs. Zijn bedrijf neemt ook dit keer deel. © JAA

Ook dit keer wordt de jobbeurs georganiseerd in ’t Gasthuis aan de Turnhoutsebaan 199 en wel op donderdag 15 september van 16 tot 20 uur. “In onze kleine, maar bruisende gemeente zijn heel wat mooie bedrijven gevestigd die constant op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten”, weet burgemeester Leen Wouters (N-VA). “Wij zorgen voor een ontmoetingsplaats voor wie werk aanbiedt en wie een job zoekt. De Wijnegemse ondernemingen stellen graag hun vacatures aan jou voor en wie weet wandel jij wel buiten met de job van je dromen.”

Toegang is gratis en inschrijven is niet verplicht. Hebben alvast hun aanwezigheid en deelname aangekondigd: Euromat, Corneel Geerts Transportgroup, Beeckman Tuinmachines, Lambo Laboratoria, Frisomat, Rockwool, Somtrans en Luxilon Industries. Ook de lokale politie Minos en Woonzorggroep Voorkempen sturen hun personeelsdienst. De teller van deelnemende bedrijven en overheidsinstellingen staat intussen op twintig.(jaa)

Jobbeurs Wijnegem donderdag 15 september (16-20u) in ’t Gasthuis Turnhoutsebaan 199. Meer info: Meer info over Jobbeurs Wijnegem

Burgemeester Leen Wouters op de vorige jobbeurs in 2017 aan één van de vele standen. © JAA

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio