©  PA

Gaat Cristiano Ronaldo dan toch nog vertrekken bij Manchester United? ‘Club wil aanbiedingen overwegen’

Kan Cristiano Ronaldo deze zomer toch nog vertrekken bij Manchester United? Volgens het Engelse talkSPORT is de club vanaf nu bereid om aanbiedingen voor de 37-jarige Portugees in overweging te nemen.

jswk

Begin juli liet Cristiano Ronaldo al verstaan dat hij graag zou vertrekken bij Manchester United deze zomer. De Portugese superster kwam in het begin van de voorbereiding “om persoonlijke redenen” niet opdagen voor de trainingen, maar na een gesprek met coach Erik ten Hag leek Ronaldo dan toch nog vrede te nemen met nog een seizoen bij The Reds.

Het seizoen begon echter erbarmelijk voor Manchester United en Ronaldo. Voor de eerste wedstrijd (1-2 verlies tegen Brighton) had Ten Hag geen plaats voor Ronaldo in de basiself, afgelopen weekend stond hij wel 90 minuten tussen de lijnen tijdens de blamage op het veld van Brentford (4-0).

Ten Hag ontevreden

The Times berichtte maandagavond al dat Ten Hag nu toch open zou staan voor een vertrek van Ronaldo. “Als de clubleiding akkoord gaat kan de Portugees toch nog vertrekken”, zo klonk het. Bovendien zou de coach niet tevreden zijn met de attitude van zijn spits.

Dinsdagvoormiddag wist talkSPORT dat de club aanbiedingen voor Ronaldo effectief in overweging zou willen nemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

LEES OOK. Het blijft fout lopen bij Manchester United, maar wie is de schuldige?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal