The Fixkes. © W&F

Twaalfde Angelnight-festival met Fixkes en The Calicos

Kapellen -

Onder het motto “geen 13 in een dozijn” koos KAS voor kwaliteit uit eigen streek, met Fixkes en The Calicos. Mediabekendheid Kim Van Oncen aanvaardt het meterschap over deze Angelnight en zorgt voor extra aandacht op sociale media.

Onder het motto “geen 13 in een dozijn” koos KAS voor kwaliteit uit eigen streek, met Fixkes en The Calicos. Mediabekendheid Kim Van Oncen aanvaardt het meterschap over deze Angelnight en zorgt voor extra aandacht op sociale media. ( )

Vlak na het behalen van de eerste plaats in Humo’s Rock Rally, kwamen The Calicos met hun melodieuze americana naar de KAS Angelnight van 2018. De single “Nova” bleek de perfecte opwarmer voor hun debuut-CD “The Soft Landing. Na drie jaar zijn The Calicos uitgegroeid tot een alternatieve popgroep die generaties kunnen verzoenen.

The Calicos. © Erik Vandewalle

Met Fixkes brengt KAS een absolute topper naar het podium in Zaal LUX. We schrijven eind 2005. Sam Valkenborgh en co hadden welgeteld één repetitie op de teller, maar wilden per se een demo opnemen. En dus werd de garage van ma en pa Valkenborgh tot studio omgedoopt en werden tussen fietsen en oud papier onder meer “Ik zen van Stabroek” en “kvraagetaan” opgenomen. En toen kwam februari 2007. De officiële release van “kvraagetaan”, deftig opgenomen deze keer. Het nummer was meteen de hotshot van de week op Studio Brussel en parkeerde zich niet veel later op de eerste plaats in de Ultratop. Zestien weken op één.

Angelnight 12 gaat door op zaterdag 17 september om 20u in Zaal Lux in Kapellen. Tickets 28 euro, in voorverkoop (tot 24u vooraf) 25 euro. Info: www.kasattenhoven.be

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio