Swizzle speelt covers in de meest uiteenlopende muziekstijlen. © rr

Swizzle sluit Balen Muziekterras af op Markt

Balen -

De Markt in Balen is donderdag 18 augustus het decor van het laatste Balen Muziekterras van de zomer. Swizzle is de centrale muzikale act.

Onder de noemer Balen Muziekterras stonden deze zomer vier gratis toegankelijke concertavonden op het programma, telkens op een andere locatie in Balen. Zo brachten onder meer The Final Flash-Back Band, Guido Belcanto (met voorprogramma Jade Mintjens) en The Old Comedians Music Society al het beste van zichzelf.

Donderdag 18 augustus vindt op de Markt in Balen centrum het laatste Muziekterras plaats met een optreden van Swizzle. Swizzle is een zevenkoppige band die covers brengt uit de meest uiteenlopende muziekstijlen: van stevige rock, over funk en disco, via ballads naar reggae en dance. Met hun gevarieerd repertoire brengen ze iedereen aan het dansen. Het optreden start om 20.30u. Vanaf 18u is er ook al kinderanimatie.

Balen Muziekterras werkt deze zomer uitsluitend met herbruikbare bekers om de afvalberg te verkleinen. Dat gebeurt met een systeem zonder waarborg. De organisatie vraagt bezoekeers daarom om de gebruikte bekers altijd binnen te brengen aan de toog.  (mto)

www.balenmuziekterras.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio