©  BELGA

Ekkelenkamp en Avila vervangen Haroun en Benson op Europese lijst Antwerp, geen wisselmogelijkheid voor geblesseerde Balikwisha

Na een rustdag begint Antwerp dinsdag aan zijn voorbereiding op de laatste Conference League-voorronde tegen het Turkse Basaksehir. Daar hoort ook een nieuwe Europese spelerslijst bij, die afgelopen vrijdag binnen moest zijn. De Great Old voegde nieuwkomers Jurgen Ekkelenkamp en Gaston Avila toe aan de 25-koppige selectie. Zij vervangen de vertrokken Benson en routinier Faris Haroun.

dige

De geblesseerde Michel-Ange Balikwisha, die in Eupen naar de kant moest met een spierblessure ter hoogte van de dij, kan niet meer vervangen worden door een ploegmaat. Alleen voor een doelman die langdurig uitvalt bestaat er een wisselmogelijkheid. Verder kunnen in de Europese voorrondes inkomende transfers tot 24 uur voor de aftrap van de eerste wedstrijd aan de lijst worden toegevoegd.

Mark van Bommel mist donderdag in de heenmatch niet alleen Balikwisha. Ook op zijn landgenoot Vincent Janssen kan de Antwerpcoach geen beroep doen. De centrumspits zit na zijn drie gele kaarten een schorsing uit.

De 25 namen:

Keepers:

Jean Butez

Ortwin De Wolf

Niels Devalckeneer

Verdedigers:

Ritchie De Laet

Toby Alderweireld

William Pacho

Sam Vines

Dinis Almeida

Gaston Avila

Jelle Bataille

Laurit Krasniqi

Zeno Van Den Bosch

Middenvelders:

Radja Nainggolan

Alhassan Yusuf

Pieter Gerkens

Jurgen Ekkelenkamp

Birger Verstraete

Christopher Scott

Arthur Vermeeren

Aanvallers:

Michael Frey

Vincent Janssen

Koji Miyoshi

Anthony Valencia

Michel-Ange Balikwisha

Viktor Fischer

Vastgoed

Jobs in de regio