Philip Wauters, Serge Ramaekers, organisator Ben Mouling en DJ Vince. © Jan Brys

Dansen op de hits uit de jaren 80 en 90 op Moederdag

Brasschaat -

In BARN64, het gerestaureerde boerderijcomplex aan de Sint-Jobsesteenweg, trapte DJ Vince het festival Oldskool Classics XL op gang. Tot 23u vanavond kan iedereen er nog terecht voor een dagje dansen op Moederdag.

Een hele reeks dj’s tekenen present om het beste van zichzelf te geven op deze Oldskool Classics XL met de grootste hits uit de jaren 80 en 90. Na DJ Vince volgen er nog zeven DJ’s waaronder Serge Ramaekers, gekend van het legendarische “The Sound of C” en The Confetti’s. Dj F.R.A.N.K zet zich eveneens achter de draaitafel net als Peter Hoogland.

BARN64 © Jan Brys

Het publiek stroomt langzaamaan binnen voor deze “BARN64-Edition”. Op deze locatie bevindt zich naast verschillende feestruimtes ook een glamping-site waar de bezoekers kunnen overnachten in pure comfort. Er staan een tiental ruime tenten opgesteld. Voor de meer avontuurlijk aangelegde bezoeker is er een escape-room van de Brasschatenaar Eli Verheyen. De laatste landbouwer trok al vele jaren geleden weg uit het complex met als ijkpunt de grote silo.

Philip Wauters die ook het Brasschaatse kasteel Withof verhuurt voor feesten, knapte dit bijna 100 jaar oude boerderijcomplex helemaal op en maakte er een mooie pop-up-site van. Tot 25 september kan je er feesten geven, klein en groot.

Vastgoed

Jobs in de regio