Tom Van de Venne solo in de Notelaer

Hingene -

Tom Van de Venne speelt zondag 4 september om 11 u in de Notelaer in Hingene. Het is meteen ook het sluitstuk van de zondagconcerten 2022.

Tom Van de Venne is in de regio vooral bekend als lid van Los del Trè. Het trio dat ook het publiek in de Notelaer de afgelopen jaren meermaals liet proeven van zijn Spaanse flamencomuziek. Ook als sologitarist bouwde Van de Venne al een verrassend repertoire op. Geïnspireerd door componist-uitvoerders als Tommy Emmanuel, Pat Metheny en Vicente Amigo, schrijft Van de Venne sinds enkele jaren ook zijn eigen muziek. En met succes: in 2021 won hij de neoklassieke Talentjacht van Warner Music met een van zijn composities. Het leverde hem een platencontract op en zijn eerste solo-EP Rainy Days. Zijn muziek wordt ondertussen wereldwijd beluisterd en werd reeds miljoenen keren gestreamd.

Hij stak ook nooit zijn liefde voor de loopstation, een technisch snufje, onder stoelen of banken. Met zijn alter-ego The Loopfactory, tovert Tom Van de Venne een volledige groep tevoorschijn met slechts één gitaar. Bekende nummers van vroeger en nu krijgen een verfrissende make-over en worden op originele wijze voorgeschoteld. Het wordt een zeer gevarieerd concert, waar plaats is voor muziek van gevestigde waarden en eigen werk.

Tickets kosten 14 euro en kan je reserveren via info@notelaer.be gdb

notelaer.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio