© Gezinsbond Bornem

Gezinsbond Bornem organiseert tweedehandsbeurs

Bornem -

Zaterdag 10 september organiseert de Gezinsbond Bornem opnieuw een tweedehandsbeurs voor babyspullen en kinderkleding. Iedereen is welkom op deze beurs.

“Op de tweedehandsbeurs kunnen leden van de Gezinsbond een standje huren”, zegt secretaris Greet Van Droogenbroeck van de Bornemse Gezinsbond. “Iedereen – dus ook niet-leden van de Gezinsbond ­– kunnen komen kiezen, keuren en kopen voor een zacht prijsje. Vermits kleine kinderen snel groeien zijn de kleertjes nog zo goed als nieuw en dus zeker bruikbaar voor een tweede gebruik.”

De tweedehandsbeurs vindt opnieuw plaats in de polyvalente zaal van Ter Dilft op zaterdag 10 september van 9.30 tot 12.30u. De toegang is gratis. De kleertjes die niet verkocht geraken nemen de leden terug mee naar huis of worden geschonken aan het Sociaal Huis van Bornem en de welzijnsorganisatie De Schakel uit Puurs-Sint-Amands.

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. De Gezinsbond verdedigt de belangen van alle gezinnen en alle kinderen in Vlaanderen en Brussel en voorziet in tal van voordelen voor de 240.000 aangesloten gezinnen. In Bornem zijn vier lokale kernen van vrijwilligers actief.

Meer informatie via mail naar greetvandroogenbroeck@hotmail.com .  gdb

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio