©  ISOPIX

Dimitri Van den Bergh grijpt op Queensland Masters in Australië naast plek in halve finales

Dimitri Van den Bergh (PDC-14) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finale in de Queensland Darts Masters (PDC/71.000 euro). In het Australische Townsville moest hij in een hoogstaande kwartfinale met 6-4 zijn meerdere erkennen in de Engelsman Joe Cullen.

Bron: BELGA

De 33-jarige Cullen (PDC-13) brak met een 101 uitworp meteen door de darts van ‘The Dreammaker’, waarna ‘The RockStar’ met een 74 uitworp een 2-0 voorsprong nam. Met een 10-darter won Van den Bergh het derde spelletje. In de volgende zeven legs kon onze landgenoot, die eerder dit jaar de Nordic Darts Masters en de Dutch Darts Masters won, niet meer door de darts breken van Cullen. De Engelsman kon drie keer na elkaar met zijn derde pijl een mogelijke break van Van den Bergh wegwerken en haalde het uiteindelijk met 6-4.

Cullen noteerde een gemiddelde van 102.74 per drie darts tegen 102.27 voor Van den Bergh. Ook bij het uitwerpen was Cullen met 50 procent net iets beter dan Van den Bergh, die uitkwam op 46.2 procent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio