Naast popsensatie, ook kleermaakster: Pommelien Thijs toont op TikTok hoe ze podiumoutfits zelf maakt

Pommelien Thijs (21) verscheen in april op de MIA’s in een van dé outfits van de avond: een zelfgemaakt topje uit lipjes van frisdrankblikjes. Het blijkt geen eenmalig projectje van de Ongewoon-zangeres. Tien Om Te Zien, Zomerhit, Vlaanderen Feest: overal verschijnt Pommelien op het podium in eigen creaties. Hoe ze die maakt, toont ze op TikTok.

edb

LEES OOK. Pommelien Thijs verklapt hoe ze opvallend MIA’s-topje maakte: “Het dragen was erger dan het maken”

Pommelien Thijs is in maar liefst zeven van de acht afleveringen van Tien Om Te Zien te zien. Evenveel keer heeft ze een originele outfit aan. Op TikTok toont de zangeres hoe ze een soort harnastopje uit plastic maakte om te dragen tijdens de opnames in Westende.

De groene cargobroek waarmee ze de top combineerde, maakte Pommelien ook helemaal zelf.

@pommelienpommelien Ik vond geen groene cargo pants dus ik heb ze gemaakt!! #sewing #diy #stage #outfit #cargotrousers #ongewoon ♬ Ongewoon - Pommelien Thijs

Voor het Eén-programma Zomerhit haalde Pommelien dan weer haar verfborstel boven. Ze pimpte een blauwe jeansbroek door er de titel van haar zomerhit Ongewoon op te schilderen en ze liet zich gaan met verfspetters. Het zou ons allerminst verbazen moest ook het topje van eigen makelij zijn.

Voor Vlaanderen feest op 11 juli in Antwerpen, liet Pommelien het naai- en knipwerk aan een professional over. Het ontwerp van het korset is wel van haar hand. De kleur groen is duidelijk een terugkerend thema in Pommeliens garderobe.

Wie benieuwd is welke creaties de #LikeMe-ster nog uit haar mouw schudt, kan haar gewoon volgen op TikTok. Daar heet ze @pommelienpommelien.  

LEES OOK. Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen”

Vastgoed

Jobs in de regio