Themabeeld Schrijfwijzen 2020. ©  rr

Bibkwintet daagt taalknobbels uit voor een nieuwe editie van Dictee

Kontich -

Creatief Schrijven vzw, de krant De Standaard en Bibkwintet dagen je uit om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Geen klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt.

Bibkwintet is een samenwerkingsverband tussen de bibliotheken van Aartselaar, Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel. De bibliotheken bundelen opnieuw de krachten tijdens de voorrondes van De Schrijfwijzen.

Het spel telt drie rondes: een traditioneel dictee, een multiple choice en een spellingbee. “Mensen die zin hebben om in hun pen te kruipen en het ludieke en laagdrempelige taalspel mee te spelen, zijn Dan ben je van harte welkom op vrijdagavond 7 oktober 2022 in de Raadzaal op het gemeentehuis van Kontich”, zegt Cheryll Peeters, woordvoerster van de gemeente Edegem. “Wie weet win jij het gouden ticket om Bibkwintet te vertegenwoordigen in Brussel!”

De voorronde start om 20 uur, de deuren openen om 19.30 uur. De inkom is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan via Ticketgang. De inschrijvingen sluiten op dinsdag 2 oktober. (svo)

Meer info op de website van je lokale bibliotheek.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio