Nacht der Dubbels herdenkt twee jaar geleden overleden Glenn

Mol -

Op de terreinen van Mol Tennis- en Padelclub vindt op zondag 14 augustus de Nacht der Dubbels plaats ten voordele van Kom op tegen Kanker. Met het tennis- en padelevenement herdenken vrienden en familie ook Glenn Van den Broek, die twee jaar geleden de strijd tegen kanker heeft verloren.

Bij Mol Tennis- en Padelclub brengen ze alles in gereedheid voor de ‘Nacht der Dubbels - in memoriam Glenn Van den Broek’, een tennis- en padelevenement ten voordele van Kom op tegen Kanker. Glenn overleed op 19 augustus 2020 op 29-jarige leeftijd aan darmkanker. Met het evenement willen zijn vrienden en familie hem herdenken.

“Glenn was een fervent tennisser en als hij de kans had gekregen, zou hij zeker ook uitblinken in padel”, vertelt zijn vriendin Sofie Caers. “Om hem te herdenken en tegelijkertijd Kom op tegen Kanker te steunen, willen we voortaan elk jaar de Nacht der Bubbels op 14 augustus organiseren. Zijn verjaardag valt op 13 augustus.”

Het team van de Nacht der Dubbels. Sofie Caers zit vooraan in het midden. © rr

De Nacht der Dubbels start zondag om 14u met allerlei spelletjes voor de jeugd. “Wegens het voorspelde warme weer organiseren wie die binnen, waar het frisser is. Wellicht komen er bijvoorbeeld waterspelletjes bij”, zegt Sofie.

Vanaf 19u is het de beurt aan de volwassenen. Zij kunnen dan een dubbelspel tennis en/of padel spelen.

Glenn Van den Broek (rechts) samen met zijn broer Jasper. ©  Karel Hemerijckx

“Het wordt geen competitief tornooi, maar een gezellige sportieve avond waarop iedereen welkom is”, vertelt Sofie. “Wie niet goed padel of tennis kan spelen of het te warm vindt om te sporten, kan ook gerust gewoon iets komen eten en drinken. We hebben onder meer een gezellige cocktailbar. Er wordt ook in twee shiften gespeeld. De eerste groep begint om 19u en de tweede om 19.45u. De respons is ook heel groot. We hebben al veel inschrijvingen, maar inschrijven blijft ook de dag zelf nog mogelijk. De club beschikt over veel tennis- en padelterreinen, dus er is voldoende ruimte.”

De Nacht der Dubbels vindt plaats op zondag 14 augustus vanaf 14u bij Mol Tennis- en Padelclub op de Belsebaan 26 in Mol. De wedstrijden starten vanaf 19u. Deelname kost 5 euro per persoon.

Facebookpagina Nacht der Dubbels Mol: www.facebook.com/events/722759592237274

Op de club brengen ze in gereedheid voor de Nacht der Dubbels.  © Tommy Maes

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio