Affiche van het evenement. © rr

Ris Boutique opent in september opnieuw de deuren: “Nieuwe collectie voorstellen met een goed feestje”

Zwijndrecht -

Naar jaarlijkse gewoonte sluit Ris Boutique in Zwijndrecht de hele maand augustus haar deuren. Trouwe klanten hoeven echter niet te treuren, want in september opent eigenares Iris Caubergh haar zaak opnieuw met een groot feest. Naast verschillende liveacts krijgen bezoekers lekkers voorgeschoteld en kunnen ze zich vermaken tijdens een heleboel randactiviteiten.

“Mensen die Ris Boutique kennen, weten dat we hier wel van een feestje houden. Voor de solden boksen wie iets in elkaar, maar ook de presentaties van de zomer- en herfstcollectie laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. En dan is er natuurlijk ook onze verjaardag in november die een jaarlijks feestje verdient”, lacht eigenares Iris Caubergh.

Eigenares Iris Caubergh. © Jan Van der Perre

Begin september plant zij een groot feest om haar nieuwe collectie te vieren. En daarvoor stak Iris de handen uit de mouwen. “Evi Goffin en Jelle Van Dael komen samen optreden, dat is toch wel bijzonder. Daarnaast krijgen bezoekers lekker eten en drinken voorgeschoteld, zullen ze de nieuwe collectie te zien krijgen en een workshop make-up kunnen volgen. Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel. Wie op het einde van de dag nog niet voldaan is, mag mee afzakken naar Regatta Beach, waar we een heuse afterparty organiseren.”

Volgens Iris zal het op zaterdag 3 september gezellig druk zijn in haar winkel. “Ik verwacht toch wel ruim 250 aanwezigen. Leuk voor de klanten en leuk voor ons. Hoe langer ze blijven en hoe meer ze consumeren, hoe beter natuurlijk.”

De winkel in Zwijndrecht. © rr

Ris Boutique bestaat ondertussen vijf jaar. Begin december 2021 verhuisde Iris met haar winkel van Linkeroever naar de Pastoor Coplaan in Zwijndrecht. Daar had ze een grotere ruimte ter beschikking, waardoor er plaats vrijkwam voor VM Motors van haar man Gunther van Mele. Daarnaast kreeg ook schoonheidsinstituut Brownchitect van Lore Borremans een plaatsje in het pand. (lava)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio