Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Congobootstraat, de Boombekelaan en de Smallandlaan in Hoboken. © Google Street View

19-jarige zonder rijbewijs crasht met deelwagen tegen verlichtingspaal

Hoboken -

Bij een ongeval in de Boombekelaan in Hoboken is donderdagnacht deelwagen tegen een verlichtingspaal geknald. De politie kon de bestuurder, die niet meer ter plaatse was, identificeren. De 19-jarige beschikte niet over een rijbewijs.

jtp

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Congobootstraat, de Boombekelaan en de Smallandlaan in Hoboken. “De politie trof ter plaatse een deelwagen aan die een verlichtingspaal had geramd. De wagen was niet meer rijvaardig”, zegt de politie.

De bestuurder was aanvankelijk niet aanwezig, maar kon geïdentificeerd worden. Hij kwam alsnog ter plaatse. “De 19-jarige jongeman verklaarde dat hij de bocht, komende vanuit de Congobootstraat te snel had genomen en gecrasht was. Hij raakte niet gewond”, aldus de politie.

Daarmee was de kous echter nog niet af, want de 19-jarige bleek geen geldig rijbewijs te hebben. Hij had het account van een vriend gebruikt om met de deelwagen te kunnen rijden. De wagen moest getakeld worden en de politie maakte de nodige processen-verbaal op.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio