Onder een stralende zon zoemen de bijtjes in hun hotelletje op het erf van Mie Tracteur. © Elke Lamens

Mie Tracteur opent Bijtjes Hotel: superblije bijtjes luieren en zoemen er nog tot midden september

Sint-Lenaarts, Rijkevorsel -

De kleine woonwagen voor de Schuur van Mie Tracteur heeft nieuwe bewoners. Een dertigtal bijtjes, met hoge aaibaarheidsfactor, zoemen in en rond het Bijtjes Hotel. Heel mooi om te zien en voor de kinderen leuk om te ontdekken waar ze zich verschuilen. Nog tot en met 17 september.

Sinterklaas en Zwarte Piet, de paashaas en een berenfamilie huisden al op het erf van Mie Tracteur uit Sint-Lenaarts. Telkens opnieuw weet ze te verrassen met mooie decors en kindvriendelijke settings.

Is dit nu een kikker of een bij op de tractor? © Elke Lamens

Nog tot en met half september zoemen er alleen superblije bijtjes in en rond de woonwagen. “Zij zijn blij omdat ze op vakantie zijn. Ze kunnen lekker luieren en zoemen in hun tijdelijk hotelletje, met hun zalige bedjes”, verklaart Mie.

Kinderen kunnen er naar hartenlust gluren door de raampjes om te zien wat de bijenknuffeltjes allemaal uitspoken en in welke sprookjesbedjes de koninginnen mogen slapen.

Laat een leuke boodschap achter op het Bijtjes-Krijtjes-Bord. © Elke Lamens

Op elk moment kan je er komen binnengluren en genieten van de zonnebloemen, en een leuke boodschap achterlaten op het bijzondere ‘Bijtjes-Krijtjes-Bord’. 

De allerkleinsten vinden verkoeling in de twee badjes vooraan waarin ze ook eendjes kunnen vissen. “Met het warme weer is dat wel een must”, meent de initiatiefneemster.

Leuke verkoeling voor de kleintjes. © Elke Lamens

Het deurtje van de woonwagen gaat trouwens steeds open op afspraak. Dan kan je ook deelnemen aan een kleine bijtjeszoektocht. “Om 18u gaat de verlichting aan en krijg je weer een heel ander beeld van het Bijtjes Hotel.” De bijtjes genieten er van een superlange vakantie, tot en met 17 september.

(ella)

Bijtjes Hotel, Oude Baan 12, Rijkevorsel, afspraak: 0485.159.485, www.mietracteur.eu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners