Jeroen de Haan (23) 

Jeroen (23) fietst van Mortsel naar Rome voor Kom op Tegen Kanker: “Ik kreeg al vaak te maken met de ziekte in mijn nauwe omgeving”

Jeroen de Haan (23) uit Mortsel vertrekt op 10 september met zijn fiets naar Rome. In twee weken tijd wil hij zijn tocht afronden. Hij wil hiermee zo veel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel, Kom op tegen Kanker. Jeroens familie kreeg al enkele keren te maken met de gevolgen van de verschrikkelijke ziekte. Zo werd bij zijn broer en twee grootvaders kanker vastgesteld. Eén grootvader overleed aan de gevolgen van de ziekte.

AVW

“Ik kreeg al vaak te maken met kanker in mijn nauwe omgeving”, vertelt Jeroen. “Bij mijn broer werd twee jaar geleden leukemie vastgesteld, ook mijn bompa lijdt momenteel aan de ziekte. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen en geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker”, zegt hij vastberaden.

Op 10 september vertrekt Jeroen op avontuur met zijn gravelfiets. Een exact plan heeft hij niet, wel wil hij dagelijks ongeveer 180 km fietsen. “Ik neem sowieso een tent mee, ik zal dan wel op campings, in hostels of ergens anders goedkoop overnachten, maar eigenlijk staat niets echt vast.”

Hij treedt in de voetsporen van zijn grootvader, vader en oom. Ook die laatste twee fietsten ten voordele van Kom op Tegen Kanker naar het verre Rome.

Wie een gift wil doen, kan dat via de volgende link 

Vastgoed

Jobs in de regio