Sfeerbeeld van Sluis-kermis in 2020. © Tommy Maes

Tijdelijke verkeersmaatregelen in Sluis wegens kermis

Mol -

In Mol-Sluis geldt van woensdag 17 tot en met woensdag 24 augustus een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen voor Sluis-kermis. Auto’s en vrachtwagens moeten omrijden.

Auto’s volgen de omleiding via Turnhoutsebaan, Kapellestraat, Brandstraat en Boerestraat en omgekeerd. Vrachtwagens komende van Balen en Lommel richting Turnhout volgen de omleiding via de Zuiderring (N71), Ginderbuiten, Kapellestraat en Turnhoutsebaan.

De omleiding geldt ook in de omgekeerde richting voor vrachtwagens komende van Turnhout richting Balen en Lommel. Tijdens de omleiding controleert de politie regelmatig op snelheid.

Daarnaast gelden tussen woensdag 17 augustus 9u tot woensdag 24 augustus 15u nog enkele tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo is er een doorgangsverbod in delen van Sluis, de Sin.-Leonardusstraat, Sint-Bernardusstraat en Hooibergen, Pastoor Wuytsstraat en Draaiboomstraat.

Er geldt ook een parkeerverbod in Sluis tussen de Diepestraat en Brandstraat en in de Boerestraat geldt er een snelheidsbeperking van 30 km/u.  (mto)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio