Uitkijkpunt in Wuustwezel. © Regionaal Landschap de Voorkempen

Gratis nieuwe fiets- en wandelkaart langs uitkijkpunten in (H)Oogverblindend landschap van de Voorkempen

Regio -

In de toeristische kantoren van Brecht, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel kan je vanaf 12 augustus gratis vier 4 wandellussen en 3 fietslussen afhalen Die leiden je langs vier nieuwe uitkijkpunten. Goed voor ruim 145 km fiets- en wandelplezier.

De Voorkempen zorgt voor erg gevarieerde landschappen voor: de polders in Stabroek en Kapellen, het open landbouwlandschap in Kalmthout, het kleinschalige landschap aan de Weerijsbeek in Wuustwezel of de diepe kleiputten in Brecht, het zijn stuk voor stuk typische landschappen.

Regionaal Landschap de Voorkempen, de Noordertuin van Antwerpen en Thomas More Kempen zetten met het LEADERproject (H)Oogverblindend Landschap dit unieke landschap in de kijker.

Kennis maken met al die diverse landschappen kan dankzij de nieuwe fiets- en wandelkaart, die daarenboven gratis is. Elke wandel- en fietslus passeert minstens één nieuw uitkijkpunt. Door de typische kenmerken in de kijker te zetten kijk je straks misschien wel met andere ogen naar het landschap.

De fiets- en wandelkaart kan je tijdens de openingsuren afhalen in: Bibliotheek Brecht: Mudeausstraat 2, Toerisme Kapellen: Antwerpsesteenweg 130, Visit Kalmthout: Putsesteenweg 131, Toerisme Stabroek: Kerkstraat 35/37 en Toerisme Wuustwezel: Poort naar het Platteland, Dorpsstraat 36. (evdw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio