Met een tuk-tuk rond het domein rijden. © RR

Bijkomende hittemaatregelen tijdens derde oldtimershow bij woon-zorgcentrum Immaculata

Edegem -

Een dertigtal oldtimers en hun bestuurders vonden de weg naar de tuin van woon-zorgcentrum Immaculata in Edegem. Daar werd voor de derde maal de oldtimershow van WoonZorgNetwerk Edegem gehouden.

Filip Spoelders

De derde editie werd net als de vorige twee edities gekenmerkt door het warme weer. Daarom werden bijkomende maatregelen voor de bewoners en de bezoekers genomen. “Onze medewerkers en enkele vrijwilligers gingen voortdurend rond met water om de bezoekers koel te houden. Daarnaast plaatsten we tenten zodat bewoners en bezoekers in de schaduw konden zitten”, vertelt communicatieverantwoordelijke Max Cassiers.

Ook enkele oude moto’s werden getoond. © RR

De te bezichtigen wagens waren onder andere een Citroën uit 1950, een Morris uit 1951, een 95-jarige Chevrolet en vier oude moto’s. Ondertussen reed een tuk-tuk met de aanwezigen rond het domein van het woon-zorgcentrum.

De tuin van het woon-zorgcentrum vulde zich met oldtimers. © RR

Nog voor het overlijden van Oliva Newton-John koos het team van Immaculata voor het thema Grease voor de namiddag. “Alle personeelsleden en ook sommige residenten waren verkleed alsof ze recht uit de film kwamen. Dit was voordat Olivia Newton-John overleed al vastgelegd maar op deze manier kan je het ook zien als een eerbetoon aan deze geweldige actrice”, legt Lotte Van Mechelen van het animatieteam uit.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio